Erfgoedlogies haakt in op samenwerking hoteliers.nl en weekendhotel.nl

Jawel, deze week mochten we het eerste Erfgoedlogies begroeten dat zich ook aansluit op onze ‘kamers vrij’ service via hoteliers.nl. De marketingorganisatie van Erfgoedlogies promoot deze samenwerking nu ook, en het werkt! leuk dat samenwerken.

Het eerste schaap is De Nijenshof (hopelijk volgen de overige 100 leden ook snel). Het hotel houdt zijn beschikbaarheid bij op een centrale plek (hoteliers.nl) en is nu te vinden en direct boekbaar via 4 kanalen (1. de website van het hotel zelf, 2. de site van Erfgoedlogies, 3. Hoteliers.nl en 4. last but not least Weekendhotel).

Handig, wie volgt!

2 thoughts on “Erfgoedlogies haakt in op samenwerking hoteliers.nl en weekendhotel.nl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.