Villa Envie: Bed en sloepje

Villa Envie

In Terherne, het dorp van de Kameleon, hebben Brigit & Judith Regnery een nieuw B&B geopend, Villa Envie dat aan een haven ligt waar vandaan je zo het Snekermeer op kunt. Wanneer je voor 1 mei boekt, wacht je een sprankelende verrassing. Tot 1 juni hebben ze een arrangement “Bubbles en Boats”, met Prosecco bij aankomst, 2 overnachtingen met ontbijt en een tochtje met de sloep van de eigenaar.

Succes dames!

One thought on “Villa Envie: Bed en sloepje”

  1. Hier logeren is als bij verre familie, die je lang niet gezien hebt en je een warm onthaal bieden….Hans & Brigit( en Judith vast en zeker ook) weten pas echt hoe je gasten moet laten genieten van een welverdiend vakantie-weekend. De mooie omgeving speelt uiteraard ook een belangrijkerol. Daarnaast vielen we nog eens met onze neus in de roomboter met de leuke nostalgiscge Friese paardentocht door Akkrum. Onze zoon Reinier van 3 viel daarnaast ook nog eens met zijn neus in het water naast jullie steiger. Gelukkig hield z’n zwemvest hem met z’n koppie boven water. Ook hij heeft zich in jullie “lounge”-tuin-terras ( mooi-comfortabel en hip!!!) op en top vermaakt. Bedankt voor alles!
    p.s. Als er sterren worden uitgereikt voor B&B’s, dan verdienen jullie er zeker één !~

    Eveline-Maarten-Reinier Dungelmann Deken ( Amstelveen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.