De slagroom op de taart

cherrycake_060

Weekendhotel Cherrycake & Chocolat is door ANWB REIZEN magazine uitgeroepen tot het beste hotel van 2010. Deze Rotterdamse b&b op het Noordereiland heeft 5 themakamers en kreeg van de redactie het hoogste cijfer van dit jaar, een 9plus.

Reizen Magazine: “Ik zou hier uren kunnen zitten, bij het raam met dit meeslepende uitzicht en dan af en toe de kamer inkijken. Mijn zoete kamer met op tafel een etagère vol lekkers: chocola en cherrycake. Ik zeg je, hier word je behandeld als een echte prinses.”

De prijs leverde ze al heel wat publiciteit op, zo ook bovenstaande reportage op tv Rijnmond incl. interview met trotse eigenares Anja Boersma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.