Weekendje bikecamp of zeilkamp?

Op Weekendhotel staan vele leuke adressen die vaak niet zo makkelijk onder 1 noemer te plaatsen zijn. Sommige bieden zowel b&b, groepsverblijf en soms ook luxe kampeermogelijkheid aan. Wat moeten we ons daar nu precies bij voorstellen? = lastig te promoten.

De volgende oplossing sprak mij erg aan. Dit adres biedt alles onder een dak onder de naam “Basecamp“, het is een plek in de states waar je een weekendje “outdoors” kan. Ze bieden hotelkamers, kamers met luxe stapelbedden voor groepen en hebben zelfs tenten onder dak. Leuk verhaal!

Lijkt me echt iets voor in de Ardennen, een “Outdoorcamp” of “Bikecamp”, of in Friesland en upscale “Zeilkamp”, ik zou zo boeken.

By the way, dat verhaal van die luxe stapelbedden. Dat is echt een trend die doorzet, mensen vinden het best leuk, een paar nachtjes slapen in zo’n luxe hostal omgeving. Vooral het informele spreekt mensen aan “in zo’n hotel kom je de leukste mensen tegen”.

2 thoughts on “Weekendje bikecamp of zeilkamp?”

  1. Absoluut een goede naam voor een outdoorkamp. Goede naam voor een hotel die gericht is op de sportieve mensen. Ik ga eens kijken of ik er iets leuks tussen zie zitten :)

  2. Leuk initiatief. Dit is nog eens een bijzonder weekendje weg. Alhoewel vind ik buiten in een tentje toch ook wel iets hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.